SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Ingrediente - Paste alla matriciana

-200 jambon, costita,sau ce aveti la indemana - - o ceapa mai mica- -un catel de usturoi -patrunjel tocat ft marunt - 2 linguri cu ulei - o jumatate pahar de vin alb -paste de orice fel care se scurg in momentul in care sucul este copt -parmezan -rosii in bulion(250g) sau 4-5 rosii coapte curatate de coaja
Mod de preparare - Paste alla matriciana
Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a inceput sa se coloreze se adauga costita sau jambonul amestecind sa nu se lipeasca. Se sting cu jumatatea de pahar de vin si se acopera cu un capac. Cind vinul s-a consumat se adauga 250g de suc de rosii sau rosii crude curatate de coaja si taiate cubulete mici si se fierb in continuare pina capata o consistenta densa. Se amesteca cu pasta deja fiarta, se pune parmezan sau cascaval ras si se servesc cu putin patrunjel ras pe deasupra.
Pofta buna!
Timp de preparare: 15 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paste alla matriciana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z