SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Pasca cu pandispan

Pasca cu pandispan

Ingrediente - Pasca cu pandispan


pandispan:
8 oua
8 linguri zahar
1 lingurita si jumatate praf de copt
2 esente vanilie
faina ca sa iese un aluat de pandispan
umplutura
600 gr branza de vaci
5 oua
150-200 gr zahar
1 esenta rom
coaja de lamaie
1-2 linguri faina alba
Mod de preparare - Pasca cu pandispan
umplutura:ouale se bat bine cu zaharul.
branza se amesteca cu ouale batute,esenta de rom,coaja de lamaie,si faina .
acestea se amesteca bine si se lasa deoparte.
pandispan:
albusurile se bat spuma,se adauga treptat si zaharul si se freaca bine de tot.
separat galbenusurile se bat cu praful de copt.
galbenusurile batute se toarna peste albusurile spuma,se pune si faina treptat si esentele de vanilie.
intr-o tava mai mare tapetata cu hartie de copt turnam pandispanul iar peste se pune branza cu lingura din loc in loc fara a o presa in tava.
se da la cuptorul incins verificande-se cu scobitoarea cand e gata.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pasca cu pandispan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z