SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Parmigiani ( pernite cu parmezan)

Parmigiani ( pernite cu parmezan)

Ingrediente - Parmigiani ( pernite cu parmezan)

Pentru aluat:
500g faina
200g apa
1 plic drojdie uscata Dr. Qetker
100g margarina RAMA
1 lingurita sare
50g zahar tos Pentru umplutura:
~200g parmezan Pentru uns:
1 ou
100ml lapte
Susan
Mod de preparare - Parmigiani ( pernite cu parmezan)

Aluat: se pune apa la incalzit. Se pune faina, drojdia intr-un vas, se adauga apa calduta,sare, margatina, zaharul si se framanta bine.
(pe blogul de unde am preluat reteta e o alta metoda de preparare a aluatului,eu am facut varianta simpla si a iesit la fel de bine)Se lasa la dospit 1ora 30 min(pana isi dubleaza volumul)
Dupa ce a dospit  aluatul il punem pe suprafata de lucru si intindem o foaie nu foarte subtire, punem parmezanul ras peste foaie si dam cu sucitorul sa intre in aluat .
Dupa care rulam foaia si taiem forme de 2 cm.
Punem in tava cu hatie de copt si lasam sa creasca `1 ora.
Dupa ce au crescut se ung cu un amestec din un ou cu 100 ml lapte si se presoara susan.
Se dau la cuptor 15 min, pana se rumenesc.
 
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Parmigiani ( pernite cu parmezan)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z