SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Parjoale la rece

Parjoale la rece

Ingrediente - Parjoale la rece

1 piept de pui afumat
(pastrama)
150 g telemea de oi
1 telina potrivita
1-2 morcovi
2 fire de ceapa verde
maioneza
iaurt
sare
piper
pesmet
lamaie
Mod de preparare - Parjoale la rece
Taie cat mai marunt pastrama din piept de pui afumat si pune-o in vas adanc. Curata de coaja telina si da-o pe razatoarea fina. Stropeste-o din cand in cand cu sucul de lamaie si adaug-o in vas.
Procedeaza la fel cu morcovii si taie marunt ceapa verde. Adauga-le peste celelalte ingrediente din vas si amesteca cu grija.
Zdrobeste cu o furculita branza telemea (sau da-o pe razatoarea mica daca este o branza veche) si combin-o cu ingredientele din vas.
Amesteca cu grija, adauga maioneza si iaurtul (la 2 linguri de maioneza pune una de iaurt), potriveste de sare si piper.
Cu o lingura umeda ia din compozitie, tavaleste-o apoi prin pesmet si da-i forma de parjoala. Pe o zi caniculara iti vei surprinde familia cu acest deliciu, dar fara sa transpiri langa foc nici o secunda!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Parjoale la rece
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z