SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Parfe de capsuni

Parfe de capsuni

Ingrediente - Parfe de capsuni


frisca lichida
gem de capsuni
ness, cacao,
zahar pudra
Mod de preparare - Parfe de capsuni
Se bate frisca lichida. Se iau cateva linguri din ea si se amesteca cu ness, cacao si zahar pudra. Frisca alba se amesteca cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am turnat 3/4 din frisca cu capsuni, peste ea am asezat pe mijloc frisca cu ness si cacao, pe laterale gem de capsuni, iar peste, restul de frisca cu capsuni. Am dat la congelator. Dupa ce este inghetata, se scoate cu hartia de copt din caserola si se taie felii.
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Parfe de capsuni
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z