SiteDeBucate » Preparate din legume » Papricas de hribi

Papricas de hribi

Ingrediente - Papricas de hribi


300 gr hribi
lapte
4-5 linguri smantana
2 linguri faina
sare,boia,vegeta
ulei
verdeata
carnati afumati
faina de malai pentru mamaliguta
Mod de preparare - Papricas de hribi
Hribele se spala si se taie felioare(noi de preferam mai mici pentru mancarica asta).
Se pun la prajit intr-oi cratita cu putin ulei,se amesteca si se lasa pana cand scade toata apa lasata.Se pune putina boia,sare si vegeta,cateva felioare de carnati afumat si se pune apa cat sa le acopere.
Se lasa sa fiarba cam 20 de minute.
Intre timp se amesteca faina cu putin lapte,avand grija sa nu se faca cocoloase.Se mai adauga lapte cat sa fie destul de subtire sa se poata turna peste hribe,
Se adauga smantana si apoi lapte daca mai este nevoie,sa nu fie prea groasa.
Se pune verdeata.
Din faina de malai se face o mamaliguta.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Papricas de hribi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z