SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Pandispan cu mere

Pandispan cu mere

Ingrediente - Pandispan cu mere


6 oua
6 linguri de zahar
6 linguri de faina
esenta de vanilie
2 mere
unt
o ceasca de zahar
un plic praf de copt
zahar pudra si scortisoara
Mod de preparare - Pandispan cu mere
Se separa ouale , se bat albusurile spuma cu cele 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, apoi faina si plicul de praf de copt  se pun in ploaie.la sfarsit esenta de vanilie
Se tapeteaza cu unt fundul unei tavi rotunde ( am una hexagonala de la ikea)  apoi de pune ceasca cu zahar. Merele se curata de coaja se taie felii subtiri si se pun in tava deasupta zaharului apoi rasturnam compozitia.
Se lasa la cuptor 40-45 minute  iar dupa ce o scoatem o rasturnam merele venind deasupra. Se pudreaza cu zahar si scortisoara
pofta buna
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
gabriela (06/02/2014 10:39:32)
cred ca ati uitat de ulei dar in rest iese bine!
cosminul (09/03/2013 11:49:27)
iti dau like
cosmin (09/03/2013 11:47:46)
este foarte bun
cismin (09/03/2013 11:46:28)
fbsdge


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
4 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pandispan cu mere
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z