SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » PANDISPAN CU CREMA

PANDISPAN CU CREMA

Ingrediente - PANDISPAN CU CREMA

10 oua, 2 cani de zahar, 2 cani de faina, 3-4 pliculete zahar vanilat.
Mod de preparare - PANDISPAN CU CREMA
Se freaca separat albusul cu zaharul pana se omogenizeaza foarte bine, la galbenus se adauga 10 linguri de ulei. Apoi se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune jumatate din compozitia alba intr-o tava iar in cealalta compozitie se adauga 3-4 linguri de cacao si se rastoarna in cealalta tava. Cand sau copt se lasa sa se raceasca, apoi se taie in 5 bucati pe lungul pandispanului, se pune crema pe o felie alba, apoi se adauga una cu cacao si tot asa pana se termina. Se infasoara in celofan si se tin la frigider, se consuma a doua zi. POFTA BUNA.
Timp de preparare: 30 minute minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta PANDISPAN CU CREMA
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z