SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Painea mea cu ceapa

Painea mea cu ceapa

Ingrediente - Painea mea cu ceapa


250 ml apa/ lapte
1 ou
1 lingurita sare
1 lingura zahar brut
1 lingura ulei
400 gr faina de cozonac
100 gr faina de secara
1 pachet drojdie
2 cepe
putina boia dulce
1 lingurita ulei pt prajit
Mod de preparare - Painea mea cu ceapa
Se prajeste putin ceapa in ulei, se adauga putina apa si boia. Se lasa pe foc pina se inmoaie, adaugind apa sa nu se arda. La final trebuie sa se evapore apa.


Se pun ingredientele pt paine la framintat pina obtinem o coca buna de intins. Daca e necesar adaugam in plus faina sau apa, sa nu fie nici prea tare, nici prea moale.


Se intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina, se pune ceapa peste tot.


Se ruleaza , se aseaza in forma si se lasa la crescut cel putin 30 min.


Se pune painea in cuptorul incins la 180grade si se scoate cind e rumenita.


Se lasa la racit cel putin o ora.  
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Painea mea cu ceapa
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z