SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Painea fermierului

Painea fermierului

Ingrediente - Painea fermierului


320 ml apa
120 g faina integrala
100 g faina de secara
250 g faina alba
2 linguri ulei de masline
2 lingurite drosjdie uscata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Mod de preparare - Painea fermierului
Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, sare
si zahar.

Apoi adaugam faina si drojdia uscata.

Selectam programul de framantare+dospire.

La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata.

Ii dam forma rotunda si crestam cu un cutit bine ascutit pe mjiloc.
Punem painea intr-un loc caldut, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana isi dubleaza volumul.
Dam la cuptor pentru jumatate de ora.
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Painea fermierului
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z