SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paine Trandafir

Paine Trandafir

Ingrediente - Paine Trandafir


1 kg faina alba
400 apa
100 unt topit
50 ml ulei masline
1 ou
1 lingurita de sare
40 g drojdie proaspata
1 lingura zahar brun
Mod de preparare - Paine Trandafir
Se dizolva drojdia in apa calduta cu zaharul brun apoi se amesteca cu faina ,untu topit,uleiul ,oul si sarea.
Se pune toate in masina de paine si se lasa la framanta si dospit
Dupa ce a dospit se soate din masin de paine se se imparte aluatu in 16 parti egale
Se formeaza bilute din fiecare bucatica(16) si apoi se pune in tava unsa cu ulei ,se lasa sa creasca 20-30 minute dupa care se pune la cuptor 30-35 minute la 160 grade
Se unge cu ulei si se presara  zahar brun (susan,mac )inainte de a pune la cuptor,eu am uitat sa ung la incept si am pus mai la sfarsit,dar daca se pune de la inceput se rumeneste si mai frumos
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paine Trandafir
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z