SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paine rotunda impletita

Paine rotunda impletita

Ingrediente - Paine rotunda impletita


 Aluatul l-am preparat cu masina de facut paine, aveti nevoie de :
100 ml apa,
200 ml lapte,
25 grame de drojdie,
150 grame de faina integrala si 350 grame de faina tip 55,
o lingurita sare,
o lingurita zahar,
2 linguri ulei( de masline am pus eu) .
 Nu am schimbat nimic la aluat sperand sa imi reuseasca si mie asa bine ca si Mihaelei
Mod de preparare - Paine rotunda impletita
  Dupa ce avem aluatul dospit il impartim in 4 parti si formam 4 suluri de 60 cm si le suprapunem pe planul de lucru facut cu faina din belsug.
   Desi pare complicat operatiunea reuseste daca rasucim doua cate doua rulourile in sensul inevers al acelor de ceasornic.
   La final ascundem capetele sub paine si le presam bine si lasam inca 20 de minute la dospit. Eu am pensulat painea cu lapte si am presarat ceva seminte de susan si floarea soarelui peste . 
 Am copt painea 30 de minute  la 210 grade in cuptorul incalzit  in prealabil, pe treapta medie si cu o tava cu apa sub tava cu pinea sa faca crusta frumoasa si sa nu se arda.
 
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paine rotunda impletita
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z