SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paine pufoasa

Paine pufoasa

Ingrediente - Paine pufoasa


1 kg faina
480 ml apa
70ml ulei de masline
1 lingurita sare
1 lingurita zahar brun
30 g drojdie proaspata
Pentru uns painea:
1 lingura miere amestecata cu 2 linguri apa
Mod de preparare - Paine pufoasa
Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.
Este o paine minunata, am sa pun niste poze.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paine pufoasa
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z