SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paine Mozaic

Paine Mozaic

Ingrediente - Paine Mozaic


Paine alba:
50 ml lapte
140 ml apa
1 lingurita drojdie uscata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
1 lingura ulei
250 g faina alba
Paine neagra:
50 ml lapte
140 ml apa
1 lingura ulei
1 lingurita drojdie uscata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
150 g faina integrala
100 g faina alba
Mod de preparare - Paine Mozaic
Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga uleiul, sarea, zaharul si apa calduta. Faina alba se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut 30 minute.
Procedam intocmai si cu aluatul cu faina integrala.
Pe masa unsa cu ulei se intind cele 2 aluaturi. Foaia va fi de cca 1 cm grosime. Suprapunem cele 2 foi apoi rulam.
Ruloul astfel obtinut il punem intr-o tava unsa cu ulei si lasam din nou la dospit, pana isi dubleaza volumul.
Ungem cu galbenus de ou desfacut cu putin lapte si presaram cu susan si mac.
Se coace la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paine Mozaic
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z