SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Paine cu cascaval

Paine cu cascaval

Ingrediente - Paine cu cascaval


60 ml apa
240 ml lapte
60 g unt
1 ou
2 linguri zahar
1,5 lingurite sare
550 g faina
10 g drojdie uscata
100 g cascaval
Mod de preparare - Paine cu cascaval
Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.
Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.
Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.
Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.
Apoi,fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.
Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.
Se coace in cuptorul incins la foc mediu,in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra.
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Paine cu cascaval
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z