SiteDeBucate » Aperitive » Oua umplute in sos alb

Oua umplute in sos alb

Categoria Aperitive

Ingrediente - Oua umplute in sos alb


Pentru oua umplute:

6 oua fierte – tari
2 linguri pate de ficat
50 g unt
50 g cascaval ras
sare si piper – dupa gust
pentru sos:

maioneza – cam cat o ceasca de cafea
100 g iaurt
100 g smantana
o mana de marar tocat marunt
1 varf de sare
Mod de preparare - Oua umplute in sos alb
Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca vreti ca sosul sa fie mai “usor” puneti 200 g de iaurt si nu mai puneti smantana. Puteti sa mai folositi si un castravete murat taiat cubulete mici. Acestea vor face ca maioneza sa nu cada greu la stomac. Punem ouale cu umplutura in jos si le acoperim cu sos. Pofta buna!
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Oua umplute in sos alb
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z