SiteDeBucate » Aperitive » Oua umplute

Oua umplute

Categoria Aperitive

Ingrediente - Oua umplute


4 oua fierte tari,
1 cutie mica de pate de ficat de pasare,
1 ceapa mica,
sare,
piper,
cateva fire de patrunjel verde. Pt maioneza:
galbenusurile fierte,
1 galbenus crud,
1 lingura samantana(sau 1 lingura danone natur),
ulei. Pt decor:
frunze de salata verde, crengute de marar tare.
Mod de preparare - Oua umplute
Am curatat ouale, le-am taiat in jumatate, de-a lungul, am scos galbenusurile pe care le-am zdrobit, le-am amestecat cu galbenusul crud, mustarul si am picurat ulei putin cate putin pana am preparat maioneza. Am amestecat maioneza cu 1 lingura smantana, am asezat-o pe o farfurie in asteptarea oualor.
Din pateul de ficat, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, sare, piper, verdeata tocata bine si 2 lingurite maioneza, am preparat pasta de umplut. Am umplut ouale pe care le-am decorat cu bucati de frunze de ceapa, cu coaja de ridichie rosie(in loc de ochi) si frunza mica de ceapa (in loc de nas). Am asezat ouale pe frunze de salata(o varianta), sau pe pat de maioneza si am decorat cu marar verde.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Oua umplute
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z