SiteDeBucate » » Orez a la Malta
Reteta Orez a la Malta

Orez a la Malta

Specific romanesc

Ingrediente - Orez a la Malta

pentru 6 persoane: 2 dl orez ( 1 dl orez = 75 g), Mod de preparare:Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca.Mod de servire Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi. Mod de servire:  
Mod de preparare - Orez a la Malta
Ingrediente:pentru 6 persoane: 2 dl orez ( 1 dl orez = 75 g), Mod de preparare:Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca.Mod de servire Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi. Mod de servire:  
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Orez a la Malta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z