SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Negrese

Negrese

Ingrediente - Negrese

Aluat: 3 oua 1 cana zahar 1/2 cana ulei 1/2 cana lapte 1 lingurita de amoniac 1 si 1/2 cani cu faina Crema: 3 sferturi cana de zahar 3 linguri de cacao 1/2 cana apa
Mod de preparare - Negrese
Aluat:
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. dupa acetea se pune la cuptor 30min.

Crema:
Se amesteca cele trei ingrediente la foc. Aceasta glazura se toarna peste prajitura coapta si taiata partatele.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Negrese
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z