SiteDeBucate » Preparate din carne de porc » Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine
Reteta Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine

Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine

Ingrediente - Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine

un muschi de porc de 600 de grame
Sare, dupa gust
1 lingurita de praf de usturoi
2 linguri de otet balsamic
4 linguri de marmelada de smochine
Patrunjel pentru garnisit (optional)
Mod de preparare - Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine
Este o reteta usoara si rapida, iar gustul este delicios, amestecand dulcele cu acrisorul. Un alt avantaj consta in numarul redus al ingredientelor. Daca nu gasiti marmelada de smochine, puteti folosi si marmelada de mere in loc.

• Incingeti cuptorul la 200 de grade. Asezonati carnea cu sare si praf de usturoi si puneti-o intr-o tava. Amestecati marmelada cu otetul si ungeti cu sosul rezultat muschiul de porc. Bagati la cuptor si coaceti cam 30-40 de minute, depinde de marimea bucatii si de cuptor. Scoateti si lasati sa se odihneasca 10-15 minute inainte s-o feliati. Decorati cu patrunjel.
Timp de preparare: 1 h minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Muschiulet de porc la cuptor cu marmelada de smochine
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z