SiteDeBucate » Preparate din paste » Macaroni cu carne la cuptor
Reteta Macaroni cu carne la cuptor

Macaroni cu carne la cuptor

Ingrediente - Macaroni cu carne la cuptor

500 de grame de carne de curcan toccata
2 linguri de ulei de masline
1 cana de ceapa tocata
1 ardei gras rosu, tocat
Un sfert de cana de telina-tulpina tocata
Un sfert de cana de morcovi tocati
1 cana de ciuperci feliate
O conserva de rosii cubulete
2 cani de apa
1 lingurita de ierburi italiene
1 lingurita de sare
250 de grame de mozzarella
250 de grame de macaroni
Mod de preparare - Macaroni cu carne la cuptor
Paste simple, delicioase si rapide. Carne, legume, branza. Ce ne putem dori mai mult? Cantitatile sunt pentru 8 portii.

Intr-o tigaie mare si adanca puneti la rumenit, pe flacara mare, carnea de curcan. Sarati si, cand s-a facut, scoateti-o pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, puneti ulei de masline, reduceti flacara si adaugati ceapa, ardeiul, telina si morcovii. Sotati-le cam 10 minute.
Puneti din nou carnea in tigaie, impreuna cu restul ingredientelor, cu exceptia branzeturilor si a pastelor. Lasati sa fiarba pentru vreo 20 de minute si, in timpul acesta, porniti cuptorul la 200 de grade.
Luati o tava si puneti un strat, cat sa acopere fundul, din amestecul de carne si legume. Acoperiti-l cu paste. Apoi, turnati si sosul ramas si presarati branza deasupra. Acoperiti cu folie de aluminiu si bagati la cuptor pentru 50-55 de minute. Scoateti apoi tava si lasati-o, tot acoperita, pentru inca 15 minute.
Timp de preparare: 1 h 30 minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Macaroni cu carne la cuptor
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z