SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Levesa supa de gaina cu razalai

Levesa supa de gaina cu razalai

Ingrediente - Levesa supa de gaina cu razalai


spatele , gatul , cosul de la gaina de casa 
4 morcovi
1 patrunjel
1 telina mica
2 cartofi
1 ardei mic
1 ceapa rosie mica
1 foaie dafin
10 boabe piper
4 catei usturoi
sare
patrunjel verde
pt razalai :
2 oua
sare
faina cat cuprinde
Mod de preparare - Levesa supa de gaina cu razalai
carnea se spala , legumele , se curata si se spala . se pun impreuna cu sare dupa gust , piper , foi dafin intr-o oala cu apa . eu am preparat in oala sub presiune , timp de o ora . pt razalai se procedeaza astfel : se bat 2 oua cu putina sare si se framanta cu faina cat cuprinde , rezulta un aluat elastic , acesta trebuie sa fie putin mai tare ca sa poata fi dat prin razatoarea mare . razuind aluatul rezulta razalaii care trebuie lasati la uscat intinsi pe o coala de hartie sau o panza curata . ca sa grabesc procesul eu i-am dat la cuptorul incalzit avand grija sa nu se arda . razalaii se fierb in apa cu sare , se strecoara si se adauga zeama fierbinte cu morcovi si patrunjel verde . in partile Salajului , carnea din supa se prajeste in ulei fiebinte pana devine crocante , se adauga si legumele din supa , se prajesc , amestecand sa nu se arda si se servesc calde cu patrunjel verde .
Timp de preparare: peste 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Levesa supa de gaina cu razalai
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z