SiteDeBucate » Aperitive » Humus

Humus

Categoria Aperitive

Ingrediente - Humus


500 gr naut
5 catei de usturoi
zeama de la o lamaie
patrunjel verde
ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare - Humus
Se lasa nautul la inmuiat de seara pana dimineata. Se schimba apa si se pune la fiert in apa cu sare aproximativ o ora. Dupa ce este fiert, se scurge, se adauga cateii de usturoi, zeama de lamaie, 1/2 ceasca de ulei de masline, o ceasca de apa, sare si piper si se amesteca in blender pana devine o pasta. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Eu l-am servit pe felii de bagheta cu salata de rosii si ceapa verde.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Humus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z