SiteDeBucate » Diverse » Happy Valentine's Day
Reteta Happy Valentine's Day

Happy Valentine's Day

Categoria Diverse

Ingrediente - Happy Valentine's Day


Mod de preparare - Happy Valentine's Day
Stiu stiu stiu..:) multa lume uraste Valentine's Day si motiveaza ura aceasta prin faptul ca Valentin's Day e o sarbatoare importata, ca e de carton, ca asha si pe dincolo. Dar vreau sa va intreb ceva...daca nu avem nevoie de aceasta zi a iubirii, atunci oare nu mai avem nevoie de nici o zi de sarbatoare? nu mai avem nevoie de ziua mamei, ziua femeii, ziua primaverii? Multi spun ca ar trebui sa le aratam in fiecare zi celor pe care ii iubim acest lucru.
Dar si mamelor noastra ar trebui sa le spunem in fiecare zi ca le iubim, ca le multumim pentru ca ne-au adus pe lume si pentru ca ne-au crescut..nu-i asha?
Totusi exista o zi dedicata acestui lucru, ziua de 8 Martie. Hai sa fim indulgenti si sa lasam si ziua de Valentine's Day sa existe, sa o facem o zi in care sa ne exprimam iubirea din nou pentru jumatatea noastra. Deoarece poate au existat zile in care am uitat sa le spunem cat de  mult ii iubim, si astazi putem sa o facem cu inima deschisa, sa recuperam timpul pierdut:)
Eu va urez sa fiti fericiti, sa fiti iubiti si sa va bucurati si de Ziua de Valentine's Day, dar si de toate celelalte zile din an, din toata inima.
Happy Valentine's Day!
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Happy Valentine's Day
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z