SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Gogosele cu crema de vanilie

Gogosele cu crema de vanilie

Ingrediente - Gogosele cu crema de vanilie


IngredientePentru gogosele:125 g unt, 225 ml apa, 125 g faina, 4 oua, un praf de sare, Zahar pudra vanilat pentru pudrat gogoselele.
Pentru crema:crema de vanilie dr. oetker, 250 ml lapte, 3 linguri de zahar pudra (scrie pe pachet cum se face)
Sirop de ciocolata:3 linguri de apa, 6 linguri de zahar, 3 linguri de cacao, 100 gr. unt
Mod de preparare - Gogosele cu crema de vanilie
Se pune intr-o cratita apa cu untul si se lasa sa se topeasca.
Se ia de pe foc si se adauga faiana, se amesteca bine cu lingura de lemn sau cu telul.
Se mai pune putin pe foc, mestecanduse intruna pana cand se desprinde de pe cratita (mai putin de un minut).
Se lasa la racit, dupa care se adauga ouale unul cate unul si sarea.
Se pune intr-o punga taiata la un colt.
Se pregateste tava cu hartia de copt si se incinge cuptorul la 200 grade.
Se formeaza gogosele si se baga in cuptor pentru cca 10-15 minute. Ele vor creste si se vor rumeni.
Dupa aceea se lasa sa se raceasca, se taie cu cutitul pe jumatate si se umplu cu crema.
Pe deasupra se presara zahar pudra vanilat si se pune in farfurie sirop de ciocolata pe deasupra. Sirop de ciocolata:Se pune la fiert apa cu zaharul, se adauga cacao, se da de pe foc si se pune untul.
Se face un sirop de ciocolata care se pastreaza in frigider si se pune atunci cand
servim gogosile pe deasupra
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Gogosele cu crema de vanilie
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z