SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)

Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)

Ingrediente - Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)

1 confectie de gnochi de la supermarchet -2 dovlecei mai mici -2 rosii decojite -raci curatati (congelati) -2 linguri ulei -un catel usturoi -putin patrunjel tocat,un paharel de vin alb
Mod de preparare - Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)
Eu pregatesc gnochi cu cartofi (1kg) fierti, dati prin masina de tocat, la care se adauga 300g faina si 2 galbenusuri, sare, nucsoara si ft putin ulei (aici am folosit cartofi albastri de import). Faceti o coca tare din care rupeti o bucata pe care o alungati pe un fund de lemn presarat cu faina pt a nu se lipi, iar cu un cutit taiati bucati mici dupa placerea fiecaruia.

Se fierb in apa sarata, se scot cu un spumar in momentul in care vin sus si se condimenteaza cu sucul dorit. Se pune intr-o tigaie uleiul, usturoiul si dovlecelul taiat subtire feliute pe lungime, adugati racii decojiti, rosiile decojite si caiti pt putin timp, adaugati vinul, lasati sa vapore, iar la sfirsit patrunjelul condimentati gnochi.

Sunt deliciosi si lejeri - ca sa nu se lipeasca intre ei, puneti ulei de masline in momentul fierberii!!!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z