SiteDeBucate » Fripturi » Friptura de porc la grill

Friptura de porc la grill

Categoria Fripturi

Ingrediente - Friptura de porc la grill

-1 kg pulpa de porc; -sare; -piper; -cimbru; -usturoi granulat.
Mod de preparare - Friptura de porc la grill
1.Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.
2.Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.
3.Se lasa la rece pentru 30 minute.
4.Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc potrivit. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot intr-un vas de yena, se potrivesc de sare si se lasa acoperite 10 minute.

Eu am servit friptura alaturi de cartofi noi prajiti si salata de ardei copti, dar merge si cu cartofi natur, orez, legume si diferite alte salate sau muraturi.
In afara de pulpa de porc se poate folosi si muschi file, ceafa sau antricot cu os, toate ies la fel de gustoase

Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Friptura de porc la grill
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z