SiteDeBucate » Preparate pentru ocazii speciale » Friptura cu garnitura de orez

Friptura cu garnitura de orez

Ingrediente - Friptura cu garnitura de orez

1 kg muschiulet de porc
2-3 lingurite de mustar
1 ceasca cu vin alb sec
ulei
1 lingurita de miere
 5-6 lingurite de susan
1 lamaie
1 lingurita condiment pentru preparate din porc.
Mod de preparare - Friptura cu garnitura de orez
Speli carnea, o condimentezi cu condiment pentru preparate din porc si mustar si o lasi deoparte timp de 10 minute.
Asezi apoi carnea pe o folie pentru copt si pui bucatile intr-o tava.
Stropesti fiecare bucata de carne cu putin vin si ungi cu ulei, apoi inchizi folia de aluminiu si coci in cuptorul incins la foc tare, timp de 40 de minute.
Intre timp, cureti legumele (morcovul, telina pastarnacul) si le pui la fiert 1/2 ora in 1,5-2 l de apa cu 1 lingurita de condiment pentru preparate din porc.
Separi 800 ml de supa si o pastrezi pentru orez, iar in restul de supa fierbi mazarea si fasolea.
Scoti friptura din cuptor si dupa ce s-a racit un pic, rupi folia si ungi friptura cu mierea diluata in vin.
Presari apoi carnea cu susan si mai coci la foc potrivit timp de 20 de minute.
Tai carnea felii si servesti friptura cu garnitura de orez, mazare, fasole, porumb si felii de lamaie.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Friptura cu garnitura de orez
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z