SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food » Franzela cu cartofi si fulgi de secara

Franzela cu cartofi si fulgi de secara

Ingrediente - Franzela cu cartofi si fulgi de secara

Avem nevoie de
 1/2 cana de cartofi fierti si zdrobiti,
1/2 cana de apa in care au fiert cartofii ( eu ii fierb taiati cubulete ca si pentru piure),
1/2 cana de lapte,
3 linguri de unt,
o lingurita zahar,
1,5 lingurite de sare,
3 cani de faina, 
50 garme fulgi de secara,
un cub de 25 grame  de drojdie. 
Puteti inlocui laptele cu apa sau untul cu ulei, iese la fel de buna.
Mod de preparare - Franzela cu cartofi si fulgi de secara
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si dupa ce a dospit am modelat o franzela.
 Am mai lasat-o la dospit 20 minute si am copt-o la 210 grade 10 minute si apoi la 200 timp de 25 minute. A iesit super pufoasa si aromata, se pastreaza foarte bine si pentru a doua zi.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Franzela cu cartofi si fulgi de secara
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z