SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Foi cu crema de lapte

Foi cu crema de lapte

Ingrediente - Foi cu crema de lapte

Crema-1 l lapte 1,8%,200 g unt 65%,coaja rasa de lamaie si portocala,100 g ciocolata alba,100 g amidon de porumb,4 linguri zahar tos,75 g zahar pudra,1 fiola e esenta de vanilie. Foi de pandispan maronii din comert
Mod de preparare - Foi cu crema de lapte
Prajitura este delicioasa,reteta este de pe blogul Laurei Sava,cu modificari pentru ca mi s-a parut prea dulce.
Se amesteca 150 ml lapte cu 4 linguri de zahar tos si cu amidonul,omogenizandu-le bine.Restul de lapte se pune la fiert impreuna cu ciocolata rupta bucati;la primul clocot,se adauga si amestecul de amidon cu zahar si lapte,putin cate putin,pana devine ca o budinca;se opreste focul si se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pudra,apoi se incorporeaza budinca de lapte in crema de unt,mixandu-se in continuare;se adauga aromele si se lasa 5 minute sa se raceasca;se umplu foile si se lasa crema si pentru suprafata ;se orneaza dupa preferinte;se taie rece,dupa ce a stat 2 ore la rece.
Timp de preparare: 30 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Foi cu crema de lapte
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z