SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » FAGURI

FAGURI

Ingrediente - FAGURI


4OUA
4 LINGURI ZAHAR
3LINGURI ULEI
1ESENTA ROM
FAINA CAT SA IESE UN ALUAT MAI GROS K LA CLATITE
PRAF DE COPT
FINETTI SAU NUTELA
ZAHAR PUDRA
Mod de preparare - FAGURI
SE BAT OUALE BINE CU ZAHARUL,SE ADAUGA ULEIUL ,ESENTA,PRAFUL DE COPT SI FAINA.
FORMA PENTRU FAGURI SE INFIERBANTA BINE,APOI SE DA CU ULEI  SI INCEP SA SE PUNA CU LINGURITA FAGURILE.IN FORMA MEA INCAP CAM 5 FAGURI.SI TOT ASA PANA SE TERMINA ALUATUL .
CAND SUNT GATA SE LIPEST CATE DOUA CU FINETTI,NUTELA SAU CHIAR GEM SI SE DAU PRIN ZAHAR PUDRA APOI LE ACOPERITI CU FOLIE PENTRU A FI MEREU FRAGEDE.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta FAGURI
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z