SiteDeBucate » Aperitive » Drob de pui

Drob de pui

Categoria Aperitive

Ingrediente - Drob de pui


1 piept de pui
1/2 kg ficat de pui
3 fire de praz
1 lingura ulei
7-8 catei de usturoi
3 oua
1 lingura de orez
sare
piper
verdeata(marar,cimbru,patrunjel)
Mod de preparare - Drob de pui
pieptul si ficatul de pui se fierb cateva minute(5-6 minute),apoi scoatem bucatile de carne si le maruntim in robotul de bucatarie.
ceapa taiata o calim in putin ulei,apoi o adaugam peste carne si amestecam bine intr-un castron.
usturoiul pisat,ouale amestecate,orezul,sarea,piperul si verdeata tocata marunt se adauga in castronul unde deja avem carnea si ceapa.
se formeaza o pasta consistenta pe care o punem intr-o forma de chec si o dam la cuptor(incins la180°) pentru 40 minute.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 1 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Drob de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z