SiteDeBucate » Mancaruri » Drob (de pui)

Drob (de pui)

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Drob (de pui)


500 grame organe de pui(ficat)
1 bucata piept de pui
5 oua
1 ceapa
1 catel usturoi
2 linguri grasime de pasare
condimente pentru pui
piper
sare
marar
patrunjel
Mod de preparare - Drob (de pui)
Se pun organele de pui(eu am folosit ficatei dar se pot pune si inimi si pipote) impreuna cu pieptul de pui la fiert in apa cu sare cca 30 minute.
Se lasa la racit, se toaca marunt sau se dau la masina, apoi se amesteca cu 5 oua, verdeata tocata marunt, ceapa calita impreuna cu usturoiul scurt in 2 linguri de grasime, condimentele, sare piper dupa gust.
Se da cca 1 ora la cuptor cca 200 grade.
Este foarte bun.
 
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Drob (de pui)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z