SiteDeBucate » Retete de post » Cremes de post

Cremes de post

Categoria Retete de post

Ingrediente - Cremes de post

Foi: 1 pachet margarina 7 linguri ulei 2 linguri otet 1 cana apa faina cat cuprinde Crema: 800 ml lapte de soia 200 gr zahar 2 plicuri budinca de vanilie Dr Oetker 3 linguri faina
Mod de preparare - Cremes de post
Foi:
Se face coca numarul 1 din ulei, otet, apa, faina cat cuprinde (astfel incat sa se desprinda de pe mana). Se face coca nr 2 frecand margarina cu 3-4 linguri de faina.
Se intinde coca 1, peste coca 1 se intinde coca 2, se ruleaza si se da la frigider o jumatate de ora. Apoi se imparte in 2, se intind 2 foi si se coc la cuptorul incalzit in prealabil.

Crema:
Se amesteca zaharul cu faina, se pune laptele cald. Compozitia rezultata se pune pe foc mic pana se ingroasa. Se amesteca continuu. Cand s-a ingrosat se adauga budincile dizolvate intr-o cana de apa (sau lapte). Se mai tine pe foc 3 minute.

Cum se asambleaza:
Se pune prima foaie peste o folie. Se pune crema calda (nu fierbinte). Se pune a doua foaie. Se imbraca in folie si se da la rece. Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar si se taie.
Timp de preparare: 1h minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cremes de post
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z