SiteDeBucate » Mancaruri copii » Cous-cous cu spanac si rosii

Cous-cous cu spanac si rosii

Categoria Mancaruri copii

Ingrediente - Cous-cous cu spanac si rosii


2 rosii
1 ceapa
250 g spanac congelat
2 catei de usturoi
2 linguri cous-cous
sare
o lingura cu ulei
Mod de preparare - Cous-cous cu spanac si rosii
Se pun la fiert 2 cani cu apa, iar cand clocoteste se scufunda rosiile(spalate in prealabil) si se lasa 2 minute la fiert. Apoi se scot, se decojesc si se pun la loc la fiert, intregi. Se adauga ceapa curatata si spalata, tot intreaga si spanacul congelat. Eu am avut spanac congelat de mine. Se pune uleiul si sare dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa 15-20 de minute sa fiarba.
Se scot apoi legumele, se scoate cotorul rosiilor, se adauga usturoiul crud si se paseaza cu blenderul, iar in zeama fierbinte se pune cous-cousul si se lasa acoperit 5 minute pana se umfla. Se adauga apoi cous-cousul peste spanac si se amesteca.
Este o mancare ideala pentru copii, iar bebelusilor se poate servi de la 9 luni.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cous-cous cu spanac si rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z