SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Cosulete de primavara

Cosulete de primavara

Ingrediente - Cosulete de primavara


un pachet de foietaj 800g.
200g ciocolata alba
200ml frisca
250g mascarpone.
Mod de preparare - Cosulete de primavara
Foietajul se lasa la temperatura cameri pt a se dezgheta.
Pe masa presarata cu faina se desface aluatul si se imparte in patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Se aseaza cu grija in forma de muffins, se inteapa usor cui furculita si se introduce in cuptorul incalzit.
Sunt coapte cand devin aurii pe margini si au crescut suficient. Se scot din forma si se lasa la racit.
Pt crema topim ciocolata cu frisca la foc mic si o lasam la rece cel putin o ora.Se mixaza bine pana devine o crema spumoasa apoi se incorporeaza si crema de mascarpone se amesteca bine si se umplu cosuletele cu ea, se orneaza dupa gust.
Din acesta reteta au iesit 3 tavi a cate 12 cosulete.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cosulete de primavara
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z