SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Ingrediente - Cornulete cu rahat

ptr aluat 200 gr de unt 175 gr de smintina 2 pahare de faina ptr umplutura rahat de diferite culori zahar pudra
Mod de preparare - Cornulete cu rahat
Se amesteca untul cu smintina pina se desfac bine se poate folosi mixerul.Se adauga faina se framinta putin aluatul pina devine fraged si se da la frigider ptr 2ore.Este bine de invelit cu nailon inainte de-l punem la frigider.
Se intinde din aluat o foaie si se taie triunghiuri subtiri se pune o bucatica de rahat la baza fiecarui triunghi si se rostogoleste ca un rulou mic.Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc la 160 de grade aproape 20 de minute pina devin aurii.Se presoara cu zahar pudra.Se pot mentine intr-o cutie inchisa ermetic.
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
4 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cornulete cu rahat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z