SiteDeBucate » Mancaruri copii » Conchigli cu branza la cuptor

Conchigli cu branza la cuptor

Categoria Mancaruri copii

Ingrediente - Conchigli cu branza la cuptor


400 g paste conchigli
500 ml lapte
100 g cascaval
100 g mozzarella
2 linguri faina
50 g unt
sare
50 g cascaval pentru presarat deasupra
Mod de preparare - Conchigli cu branza la cuptor
Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute (conform indicatiilor de pe ambalaj)
Cascavalul si mozzarella le taiem cubulete.
Untul il topim, adaugam faina si amestecam energic. Turnam laptele cate putin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam cubuletele de cascaval si mozzarella si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Se potriveste gustul de sare.
Ungem cu unt un vas termorezistent si punem pastele fierte. Turnam sosul deasupra si uniformizam. Presaram cu cascaval ras si dam la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste cald.
 
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Conchigli cu branza la cuptor
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z