SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » CocoStar

CocoStar

Ingrediente - CocoStar

Aluat:
3 linguri cu varf cacao
2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)
250 gr. margarina RAMA
4 linguri zahar pudra (cu varf)
1 pachet praf de copt
1 pachet zahar vanilat
400 gr. faina Umplutura:
120 gr. nuca de cocos
200 gr. zahar pudra
1 albus
Mod de preparare - CocoStar
Aluat
 Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina RAMA topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.
 Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.

Umplutura
1.albusul se mixeaza , se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.

Aluatul se imparte in chiftelutze egale, cam cat o nuca si se taseaza.
La fiecare chiftelutza se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.
Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).

Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita,
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta CocoStar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z