SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Cirighele (Minciunele)

Cirighele (Minciunele)

Ingrediente - Cirighele (Minciunele)


1/2 pachet de margarina RAMA
1 lingurita untura
250 g zahar
putina sare
coaja rasa de la o lamaie
500 ml lapte
2 oua
1 lingurita de bicarbonat stins cu otet sau lamaie
faina cat cuprinde
ulei pentru prajit
zahar praf
Mod de preparare - Cirighele (Minciunele)
Se bat bine ouale cu zaharul pana se topeste, apoi se incorporeaza treptat margarina RAMA, untura, sarea, bicarbonatul, coaja de lamaie si laptele. La sfarsit se adauga faina, cat sa fie un aluat usor de framantat.
Se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie cu pintenul sau cu cutitul dreptughiuri sau romburi. Se taie la mijloc 1 cm si se rasucesc.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc. 
Se pudreaza cu zahar praf.
 
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Cirighele (Minciunele)
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z