SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorbita de purcel

Ciorbita de purcel

Ingrediente - Ciorbita de purcel


carne de purcel
1 ceapa
2 rosii
2 morcovi
1 telina
1 pastarnac
2-3 linguri bulion
leustean verde
bors dupa gust
Mod de preparare - Ciorbita de purcel
Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.
Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.
Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.
Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se adauga verdeata proaspata.
                                                          Pofta buna!!!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorbita de purcel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z