SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » ciorbita de pui

ciorbita de pui

Ingrediente - ciorbita de pui


700 gr carne de pui(lilieci)
2 morcovi
1/2 de telina
1 adrei rosu
1 ardei verde
1 ceapa
1l bors
1ou+faina
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
sare,  delicat
Mod de preparare - ciorbita de pui
Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi adugam restul de legume. Pentru taietei folosim un ou si un pic de faina; facem foaia si o lasam sa se odihneasac 5 min , apoi intindem si taiem in fasii , apoi pai foate fin, lasam sa se usuce. Intr-un alt vas punem sa fiarba borsul cu un pic de cimbu, cand legumele sunt gata turnam borsul si lasam sa dea in clocot adaugam taieteii si apoi cand sunt gata leusteanul tocat marunt. Oprim ciobita si punem patrunjelul.
ps.eu azi am folosit taietei cumparati...lipsa de timp...
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta ciorbita de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z