SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Ingrediente - Ciorba taraneasca de vacuta


1 kg rasol de vacuta [ manzat ]
1 ceapa
2 morcovi
1 patrunjel
1 telina
1 ardei 
2 cartofi
200 gr varza rosie
200 gr fasole boabe  [conserva ]
200 gr mazare verde [congelata ]
sare
boia
piper
100 ml ulei
2 rosii
2 linguri pasta de rosii
2 linguri otet  cu tarhon 
1 buc marar uscat
patrunjel verde
Mod de preparare - Ciorba taraneasca de vacuta
1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici .
2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii  si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete taiati si mazarea verde.
3. cand legumele sunt patrunse se pune si fasolea boabe si varza taiata fidelute
4. la sfarsit se drege gustul cu otet cu tarhon , piper si patrunjel verde  .
5. se pune in ciorba si carne de vacuta taiata bucati mici .
6. rasolul de vacuta se spala se opareste si se fierbe separat pana se poate desprinde de pe oase .

Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba taraneasca de vacuta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z