SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Ingrediente - Ciorba taraneasca de pui


500 g carne de pui pentru ciorba
1 morcov
1 telina mica
1 ceapa
1 pastarnac
1 cescuta cu orez
1 mana de fasole verde
2 linguri cu pasta de tomate
delikat
1 l bors
patrunjel
leustean
Mod de preparare - Ciorba taraneasca de pui
Carnita se spala si se pune la fiert in apa rece la foc mic. Spre jumatatea fierberii punem legumele tocate  si orezul spalat si lasam sa fiarba pana cand sunt gata. Se pune borsul dat intr-un clocot in prealabil si pasta de tomate. Se potriveste gustul cu delikat si se mai fierbe ciorbita 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata tocata.
Se serveste cu ceapa sau ardei iute.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 14:32:54)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba taraneasca de pui
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z