SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente - Ciorba radauteana


1 buc piept pui
2 buc spate de pui
1 morcov
o ceapa
1/2 ardei rosu
pastarnac
telina
radacina patrunjel
200 g smantana
3 galbenusuri
otet
sare
piper
verdeata
cativa catei de usturoi
Mod de preparare - Ciorba radauteana
Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare.
Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede.
Se aduga si legumele.
Se lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora, pana cand carnea si legumele sunt fierte.
Dupa ce a fiert,  carnea se scoate pe un tocator si se lasa la racit.  Carnea se taie si se pune din nou in supa.
Separat se amesteca smantana cu galbenusurile si se pun si ele in oala. Atentie, oala sa nu fie pe foc altfel riscam sa se taie smantana. Dupa ce se incorporeaza smantana mai dam oala la foc pentru 10 min.
La final se aduga otetul, usturoiul dupa gust si sa nu uitam de verdeata.
Se serveste fierbinte si neaparat cu ardei iute.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba radauteana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z