SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente - Ciorba radauteana


2 bucati mari piept pui
1 morcov
o ceapa
albitura(pastarnac,telina,radacina patrunjel)
500g smantana
5 galbenusuri
otet
un gogosar acru
ulei
sare,piper
verdeata
cativa graunti de usturoi
Mod de preparare - Ciorba radauteana
Se pune la fiert pieptul de pui cu sare,se spumeaza apoi se adauga morcovul dat prin razatoare,albitura bucati intregi si ceapa crestata.Cand se fierb se scot zarzavaturile lasate intregi.Se caleste gogosarul taiat fideluta si se adauga in ciorba .Se pune sare,piper,otet dupa gust,ustururoi pisat apoi se amesteca galbenusurile frecate cu smantana si se toarna in ciorba sa fiarba cateva clocote.Se pune verdeata la sfarsit-eu am folosit patrunjel.
Timp de preparare: sub 15 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba radauteana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z