SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba din rasol de porc

Ciorba din rasol de porc

Ingrediente - Ciorba din rasol de porc


un rasol de porc (1,5 -2 kg)
1 l bors (sau zeama de varza)
2 morcovi, taiati marunt
2-3 cepe taiate marunt
1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
1 telina mica, taiata marunt
5 rosii 
patrunjel, leustean
sare
Mod de preparare - Ciorba din rasol de porc
Spala bine rasolul si pune-l la fiert in apa rece, intr-o oala mare care sa-l cuprinda bine. Apa trebuie sa fie peste nivelul rasolului. Scoate spuma formata de cate ori este nevoie. Dupa aceasta fierbe la foc mic.
Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.
Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.
Serveste cu smantana.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba din rasol de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z