SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Ingrediente - Ciorba de vacuta


carne  vita 500 g,
1 morcov,
1 ardei,
1 ceapa,
telina,
1 pastarnac,
 paste fainoase 100 g,
 1 ou
 1 cana bors
Mod de preparare - Ciorba de vacuta
spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare.
Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele peste carne,
se lasa la foc mic pana ce legumele si carnea sunt fierte.
Se adauga pastele fainoase,
intre timp se bate un ou peste care adaugam zeama fierbinte ,
se rastoarna in oala .Adaugam sare dupa gust si verdeata din belsug ( leustean , marar si patrunjel )se acopera vasul si se stinge focul.

Daca se prefera putin acrisoara se poate adauga 1 pahar bors  putina.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de vacuta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z