SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Ingrediente - Ciorba de vacuta


1 kg carne de vita cu putin os
1 morcov
1 ceapa
1 pastarnac
1 bucata de telina
1 conserva mazare
1 mana de fasole verde
1 mana de taitei
bors la plic cu smantana
2 linguri cu pasta de tomate
delikat
leustean
Mod de preparare - Ciorba de vacuta
Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors  si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul.
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 14:34:39)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de vacuta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z