SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de rosii

Ciorba de rosii

Ingrediente - Ciorba de rosii


1  ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1 conserva mare de rosii decojite in bulion
paste
otet
verdeata
delikat
ulei
Mod de preparare - Ciorba de rosii
Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari.
Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se pun rosiile din conserva taiate mai mici si cu tot cu bulion, pastele si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.
Se potriveste gustul cu otet si delikat, iar dupa ce stingem focul se adauga verdeata tocata marunt.
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z